Tunnhårig som jag är lockar kanske upp fisken

I somras så var jag för första gången med i en simtävling, och det var inte en vanlig tävling utan det var i öppet vatten rätt ut i Riddarfjärden. Vilket var jätteläskigt när man har simmat i en pool i femton år där man kan se allt som händer under ytan, vilket man inte kan göra när man simmar i öppet vatten. Då är allt svart och det ensa man ser är luftbubblor som kommer under ifrån, man är helt enkelt instängd i en liten bubbla. Det är obehagligt bara jag beskriver det, för när man simmar där så känns det också som att det finns tusentals arga fiskar och hajar som simmar under en och som när som helst kan simma upp och ta sig en tugga. Och inte är jag tunnhårig heller utan har långt hår som fiskarna kanske gillar och längtar efter.

Comments are closed.